Subscribe:

Cloggie68

Test

dinsdag 7 augustus 2012

Dag 26 ... Walmart, Boardwalk, DTD en naar huis!

Vandaag ben ik rond half 8 wakker en ben vrij snel mijn bed uit want er moet nog wel het een en ander gebeuren. Vandag gaan we terug naar Nederland. Helaas moeten we al om 10 uur uit de villa omdat er nieuwe gasten komen. We vliegen vanavond met Aer Lingus pas om 7 uur dus we gaan nog iets ondernemen, al komen we er niet direct uit wat dat moet gaan worden.

 

Eerst maar de laatste spullen in de koffers en wegen tot we een ons ... Eh 23 kilo wegen. Het lukt best qua gewicht maar niet alles past en daar waren we al bang voor. Heen reizen we altijd licht, met 2 koffers voor ons vieren. In een van deze koffers zit dan ook nog een grote reistas voor de aankopen. Maar ook die zit vol en we hebben nog wat spullen over.

Dan maar overschakelen op plan B, zo direct maar even naar de WalMart, ook geen straf ;)
Eerst nog even de bedden afhalen en de wasmachine laden. Door de snelheid van de Amerikaanse wasmachines kwam ik tot 1 was in de droger, 1 bovenop de droger en 1 in de machine... Best een goed resultaat, de schoonmakers kunnen trots zijn! Andy gooit ondertussen de koffers in de auto.
Nog een laatste plaatje van de villa, met de auto ervoor. Best een mooi setje!
Eerst dus naar de WalMart, we kiezen die op de 192 waar ook een McDonalds in zit. Twee jaar geleden zaten we op Terra Verde en kwamen we hier vaak:
Er moeten nog wat M&Ms mee naar huis... Welke zal ik nemen?
Het is nog wat vroeg voor de Mac dus het blijft bij een foto.
Dan op de parkeerplaats nog even alles herschikken want we vonden een supertas op wieltjes voor slechts $18!
Volgende bestemming, de Disney Boardwalk!
Als eerste zien we een Disney Gallery... Hoort Steve Jobs ook al bij Disney? Het trekt toch wel mijn aandacht als Applefan. Verder bijna alleen maar Disney 'kunst'
Nog even een panorama van de Boardwalk..
en wat laatste plaatjes van Florida....
Dan gaan we lunchen in de ESPN Club, hier is ook een arcade naast dus we laden nog een keer wat geld op een kaart waarmee de jongens spelletjes kunnen spelen. Ondertussen kunnen wij lekker aan de lunch blijven zitten.
Ik heb een Ahi Tuna sandwich en die is echt superlekker! Er zit chips bij en die eet Mauro, samen met wat friet van Andy, hij wilde weer niets bestellen, maar gelukkig eet hij toch wel lekker mee.
Milan eet zijn laatste nuggets...
Daarna spelen ze nog een spelletje.
In de Disney winkel op de boardwalk herinnerde Mauro zich dat er gister een nieuwe serie Vinylmations uitkwam, de Disney Parks serie 10. Die zijn natuurlijk alleen nog maar te koop in D-street in Downtown Disney. We hebben nog een uurtje over dus we besluiten er nog even heen te rijden. Ze kopen de Vinylmation en opnieuw rust er een zware verantwoordelijkheid op de schouders an de jongste want hij heeft meestal de gelukkige hand met kiezen.... Hij mag dus weer het doosje kiezen. Onder het genot van een laatste watermelon granita maken we het doosje open,
Milan vindt deze leuk, Mauro stom... Het is de It's a small world! Er wordt dus nog een allerlaatste gekocht, Pilates of the Caribbean. Wel toevallig dat het thema Disneyland Paris is want de zomervakantie heeft over 2 weken nog een kleine toegift ;)
Dan lopen we naar de auto en ziet Andy ineens bekende gezichten! Klasgenootje van Mauro is hier ook op vakantie en we hielden elkaar via Facebook wel op de hoogte maar we waren niet toegekomen aan een meeting, maar blijkbaar moest het toch zo zijn! Ze staan in de Harley Davidson store dus een mooie fotolocatie maar de dametjes willen niet met de heren op de foto, of andersom, dat kan ook! Dan de moedes maar, wij zijn tenslotte niet voor niets samen een heel jaar klassenmoeder geweest van 5b dit jaar, ik denk dat we juf Madelon deze maar moeten mailen ;)
Overigens krijgen we op Facebook meer commentaar op de heer in de achtergrond dan op onze stoere pose ;)
We wensen ze nog een fijne vakantie en dan naar de auto... We stoppen heel even bij de Mac voor wifi (nee geen eten!) en ik check of de vlucht van Aer Lingus niet is vertraagd maar dat lijkt er niet op. Op naar Alamo dus! We leveren de auto in, regelen een mannetje met een kar die ons keurig naar Aer Lingus brengt... Wij blij, hij blij met de tip. Er staat een mega rij waar ik 70 minuten in sta... Maar dan zijn we ingecheckt...

nog heeeeel even piepen we de Disney Store in (ja een allerlaatste monorail vinylmation van Cars). Dan sneldoor, security (no talking about politics in line!!!!) en snel in de tram... Als we uit de tram komen ruikt Milan (!!!) de etensluchten en dat wordt hem te veel... Gelukkig zijn er volop restrooms en die haalt hij, details kan ik jullie dus besparen :). Als we bij de gate zitten doen we nog een snelle meet and greet met Remco,die zit ook op deze vlucht en we kennen elkaar natuurlijk al we via via maar nu dus ook 'live' ... Altijd leuk!

Aer Lingus vertrekt op tijd en daardor halen we ook prima onze aansluiting. We zijn zeeeer tevreden over onze vluchten en over de overstap op Dublin airport. Echt een aanrader! En Ton, volgens mij zit je goed op rij 1 en rij 11!

Ik zal nog een afsluiting plaatsen later deze week, nu weer aan het werk!

7 opmerkingen:

Hannie zei

Het is weer omgevlogen ondanks dat jullie best wel lang weg zijn geweest.
En wat een kanjer, gelijk weer aan het werk!

Tim zei

Ik heb genoten van jullie reisverslag en is altijd leuk als voorbereiding op onze trip over drie weken.
Wij gaan dan eerst naar new york en dan door naar orlando en ook met aer lingus.
Even over de foto van Steve Jobs bij boardwalk, Steve Jobs is een van de mede oprichters geweest van Pixar.
Vriendelijke groetjes,
Tim

Saskia zei

Hi welkcom home!! Steve Jobs was een van de grote aandeelhouders van Dinsey zelfs!! Jullie hebben echt een super reis gehad met zelfs een vakantie in de vakantie!! New York was echt gaaf en ik heb een boel ieeën opgedaan.
Succes met de jetlag en het werk en tot de volgende keer,
veel groetjes

Yvonne en Rob zei

Wat een leuke laatste dag nog geworden.
Gave foto van Steve Jobs, wist niet dat hij een van de aandeelhouders van Disney is geweest.
Weer wat geleerd ;-)
Bedankt voor je leuke verhalen en misschien tot volgende jaar;-)
Sterkte met het werken weer.
Geluk!
Yvonne

Chantal zei

Jammer dat het erop zit. Ik heb jullie veslag met veel plezier gevolgd.
Ook voor ons zit het erop en vandaag vliegen wij naar huis.

arianne zei

Ook wij slijten onze laatste uurtjes in orlando. Vliegen vandaag weer terug.
Als we thuis zijn nog wat avonturen van jullie lezen. Maar voor nu, bedankt voor het meelezen.
En veel plezier weer in Nederland!

Marja zei

Nee...nu is het dan echt de laatste geweest...moet ik twee dagen doorkomen zonder verslag in de ochtend!
Wat hebben jullie een top vakantie gehad zeg, heel veel gedaan, zelfs een vakantie in een vakantie.
Zelfs 4 weken zijn nog veel te kort, dus op naar de volgende vakantie:)

Een reactie posten