Subscribe:

Cloggie68

Test

zondag 5 augustus 2012

Dag 25 .... Laatste dingetjes op de to-do list.

Vandaag vrijdag... De allerlaatste dag in de villa want morgen moeten we er om 10 uur uit. Na 26 dagen, dat is natuurlijk een fantastisch aantal, nooit eerder waren we zo lang op vakantie of zo lang in Florida (en met NY als bonus!).

 

Maar Mauro wil wel graag naar huis, mist zijn kamertje en zijn oma. En de structuur is er een beetje uit, want we beginnen de vakantie altijd met een strakke planning maar na zoveel dagen wordt er wel eens vanaf geweken en dat is voor hem ook moeilijk en levert dan de nodige irritaties op. We lossen het op, vandaag blijf ik met Mauro in de villa en Milan en Andy gaan nog even naar de Krispy Kreme Donuts (zij waren er gisteren niet bij maar willen het ook zien) en er is op de 192 natuurlijk nog wel meer te bezoeken.

 

Voorlopig maak ik van mijn ochtendje thuis een relaxmoment aan de pool. Ik kan me er niet zo vaak aan overgeven maar vanmorgen doe ik het gewoon! Mauro ligt op zijn bed met de iPad en komt even later ook zwemmen dus spelen we samen met het balletje. Prima ochtendje zo.De bal die we al bij de pool vonden heeft een gaatje en even later ligt ie in tweeen en wordt het een badmuts... Dikke pret!
Op Facebook zien we dat Andy en Milan zich ook vermaken, ze zijn ook bij de Krispy Kreme geweest
Dan een bezoekje aan de Sinaasappel
en daarna zit Andy op de Wifi bij de Mac op de 192. Milan wilde daar altijd al naar toe omdat er PlayPlace op staat en hij verwachtte binnen een grote speeltuin. Het is meer iets voor peuters en hij is al 8 dus ze zijn daar ook snel weer vertrokken. Ze rijden ook nog door Celebration. Mooie stulpjes weer...
Dan natuurlijk weer een regenbui....
Andy gooit zijn opgespaarde coins bij de Publix in de coinmachine zodat hij er weer papiergeld voor terugkrijgt.

 

Als ze genoeg gestapt hebben willen ze in de pool... Ik draai het woord om... Ik wil nog wel even naar the Loop ;) ...Mauro blijft ook in de villa... Die heeft duidelijk een niks-dag. Onderweg moet ik lachen om dit bord... Mr. Pancake?Ik geniet erg van de Dodge Journey dus nog even een paar fotootjes van de touchscreens....
Ik shop in 3 winkels vandaag.... Wat kadootjes in de TJ Maxx, een tas voor mezelf in de JC Penney en natuurlijk moet ik ook nog even de Party City in! Milan is pas in februari jarig maar de Angry Birds uitnodigingen en het tafelkleed zijn al binnen!
Voor ik het doorheb is het half vijf... Michaels schiet er dus helaas bij in, gelukkig heb ik voor een vriendin wel een deel van het boodschappenlijstje kunnen shoppen maar jammer genoeg niet alles... Ik stap in de auto en kies de route over de I4 maar helaas... File! Uiteindelijk duurt het een kwartier langer dus het valt nog mee.
Ik ga ervan uit dat we lekker uit eten gaan vanavond maar Mauro heeft nog steeds zijn niks-dag en wil niet mee. Hij is net 10 dus alleen thuislaten is geen optie.... Wat nu? We besluiten via de iPhone app van Chilis te bestellen en op te halen bij Chilis to Go. Je moet zelfs je type auto opgeven en dat staat ook op de bon.
Wij gaan weer voor het 2 voor $20 menu, Milan kiest crispy chicken en Mauro wil niks... Voor de zekerheid bestel ik maar extra nachos als voorgerecht... Je weet maar nooit met hem. Hij eet van alles toch nog wel wat mee, Milan smult weer van zijn kippies....


Dan is het nog tijd voor de Gamesroom....

En uiteindelijk het binnenbad ;)

Tussendoor zijn de koffers gepakt en grotendeels gewogen.... Ieder max 23 kilo is altijd weer een uitdaging. De grote (gewonnen) knuffels zijn de grootste uitdaging. We mogen 4 tassen of koffers... Morgen toch nog maar even langs de Walmart?

 

6 opmerkingen:

Anita zei

En dan zit het er ineens helaas al weer op. Geweldig hoor om zo'n lange tijd op vakantie te kunnen. Jullie hebben een supervakantie gehad met als kers op de taart nog even New York.
Inmiddels zijn jullie al weer thuis en ik wens jullie dan ook veel sterkte met de jetlag en wil je bedanken voor al je leuke verhalen. Ik vond het een feestje om mee te lezen.
Tot een volgende keer.

Saskia zei

Van een niks-dag hebben we allemaal wel eens last en jullie hebben het goed opgelost.
Dat extra koffer zou ik maar gewoon doen hoor, dat scheelt een boel ergernis bij het pakken hahaha.
Voor morgen (vandaag!?) alvast een goede reis, hoe die is verlopen dat horen we nog wel.

Marja zei

Wat een heerlijke tijd hebben jullie gehad en vooral ook heel veel gezien en gedaan.
Toch nog een heerlijk gesplitst dagje geworden met voor elk wat wils!
Een fijne reis terug en wij nemen het stokje heel graag van jullie over...;)
Groetjes Marja

Yvonne en Rob zei

En dan is het weer voorbij, jammer he!
Alvast een goede reis. Bedankt voor het mee beleven van jullie avonturen.
Veel geluk!
Yvonne

arianne zei

Ja klein wereldje. Ik had smorgens op het vliegveld jouw laatste dagen zitten lezen en zag dus de foto van jou en Karin de klassemoeder op je blog. En wie liep er achter mij het vliegtuig in? Karin de klassemoeder. Herkende haar gelijk van jouw foto. Leuk dat blogger! Kletsen met en over mensen die je eigenlijk niet kent maar door het volgen van alle avonturen lijkt het of je ze wel kent! Grappig.

Wohan Raja Obat zei

jual obat perangsang wanita

produk pria wanita dewasa
alat bantu sex pria
alat bantu seksual wanita
alat bantu sex wanita
kondom bergerigi
obat kuat pria
obat sex ampuh
obat penguat sex pria
obat pembesar penis
jual obat pembesar alat vital
alat pembesar alat vital
obat pembesar alat vital
obat perangsang wanita
obat sex perangsang wanita
obat perangsang wanita murah
obat perangsang wanita cair
obat perangsang ampuh

cream pemutih wajah
obat penghilang bekas luka
obat pelangsing badan
jual obat pelangsing badan
obat pelangsing super
obat pemerah bibir
obat peninggi badan cepat
obat perapat vagina
obat perontok bulu
pembesar pantat
alat pembesar payudara
obat pembesar payudara
jual obat pemutih gigi

Een reactie posten